Σχετικά Με Εμάς

Όραμα και Αποστολή της
Growth Mindset Academy

Το έργο μας ταυτίζεται με το πάθος μας να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον και μια πιο ανθρωποκεντρική κοινωνία. Στην ακαδημία μας έχουμε θέσει ως αποστολή μας να εργαζόμαστε ενεργά και συστηματικά για να πλάσουμε πραγματικά ευτυχισμένους νέους, εκπαιδεύοντας παιδιά και εφήβους να γίνουν οι ηγέτες της δικής τους ζωής.

Group of Kids Playing with Puzzle

Η μοναδική και φιλική προσέγγιση μας προς τα παιδιά, βασίζεται σε κορυφαίες διεθνείς έρευνες στη βιογραφία που σχετίζονται με τον τρόπο σκέψης, μάθησης, δράσης και συμπεριφοράς των παιδιών.

Τα διασκεδαστικά μας προγράμματα τους δίνουν τα εργαλεία για να χειριστούν τις διακυμάνσεις της ζωής, ώστε να μπορούν να κάνουν τις κατάλληλες για τους ιδίους επιλογές.

Ακριβώς όπως η τακτική άσκηση δημιουργεί υγιή σώματα, έτσι και τα προγράμματα της ακαδημίας μας βοηθούν στην ενίσχυση του σώματος, της καρδιάς, του μυαλού και του πνεύματος των παιδιών και των εφήβων, ακολουθώντας μια διαδικασία προσωπικής ανάπτυξης που έχει ειδικά σχεδιαστεί με στόχο να ζήσουν τη ζωή των ονείρων τους και να βιώνουν διαρκώς εσωτερική ευτυχία και επιτυχία!

Ο στόχος μας είναι η προαγωγή της ψυχικής, συναισθηματικής, κοινωνικής, σωματικής και πνευματικής υγείας των παιδιών.

Δίνοντας στα παιδιά τις πιο πάνω δεξιότητες και τα κατάλληλα εργαλεία μπορούν με τη σειρά τους να δημιουργήσουν τη δική τους κληρονομιά και πραγματικότητα, να πετυχαίνουν τους στόχους τους ανεξαρτήτως των υπάρχουσων συνθηκών της ζωής και έτσι να απολαμβάνουν μια ποιοτική ζωή.

Στην Ακαδημία μας θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο κόσμο, όπου τα παιδιά αναλαμβάνοντας δράση και με την κατάλληλη καθοδήγηση μπορούν να ζήσουν μια εμπνευσμένη ζωή.

Group of Kids Playing with Puzzle

Η ακαδημία μας έχει αναπτύξει ένα μοναδικό φιλικό προς τα παιδιά μοντέλο εκπαίδευσης που σχετίζεται άμεσα με τις ανάγκες του αναπτυσσόμενου εγκεφάλου.


Η εκπαίδευση για τα παιδιά αφορά τη δημιουργία νέων συνηθειών που σχετίζονται με την επιλογή υγιεινών τρόπων ζωής που όχι μόνο χτίζουν μια αίσθηση αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης, αλλά βελτιώνουν τη συνολική ποιότητα ζωής. Επί της ουσίας, εξοπλίζουμε τα παιδιά με μια εργαλειοθήκη για τις καθημερινές τους επιλογές. Αυτές οι επιλογές, θα έχουν ορατό θετικό αντίκτυπο στη συνολική τους απόδοση και ικανότητα.

Στην ακαδημία μας καταλαβαίνουμε ότι όλες οι αρνητικές εκδηλώσεις συμπεριφοράς στη ζωή ενός παιδιού είναι σημάδι κάποιας ανεκπλήρωτης ανάγκης και μια κραυγή για βοήθεια.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας!

Στην Ακαδημία μας θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο κόσμο, όπου τα παιδιά αναλαμβάνοντας δράση και με την κατάλληλη καθοδήγηση μπορούν να ζήσουν μια εμπνευσμένη ζωή.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

+357 99 800 900

Ηλεκτρονίκη Διέυθυνση

info@growthmindset-academy.com